Under følger finalehistorien til vinneren av Poemoj Poker Tour og en reise til Las Vegas, Leif-Harald Nesheim fra Kristiansand.

Først må jeg få understreket at dette var et flott arrangement! Vi havnet litt etter tidsskjemaet, men annet er vel ikke å forvente på et slikt arrangement?

Jeg startet finalen med målsetningen om å komme 20 beste. Tidlig i finalen ble cabaret club mobile casino jeg chip leader på bordet jeg satt på og kunne kontrollere litt. Ifølge flere personer spilte jeg litt konservativt, men dette viste seg å være en god strategi. Da jeg hadde oppnådd å bli blant de 20 beste, fokuserte jeg øyeblikkelig på finalebordet. Ettersom jeg var chip leader var det ikke altfor vanskelig å komme dit.

Vinneren av Poemoj Poker Tour tar bladet fra munnen

Underveis til finalebordet hadde jeg mye gode hender og bløffet en del, både 100 % bløff og noen med flere outs. Jeg hadde ingen hender som jeg føler at jeg direkte tabbet meg ut på.

Til slutt var vi bare to igjen, og det var klart for en real batalje. At jeg skulle komme helt til heads up hadde jeg ikke forventet på noen måte. Dette er faktisk bare den tredje live-turneringen jeg har spilt, og har ikke møtt noen heads up før. Jeg ble skikkelig nervøs, men bestemte meg for å ignorere alt rundt meg og klarte likevel å holde hodet kaldt. Heads up’en var veldig spennende og selv om jeg ikke hadde noen bestemt strategi var det bare å vente på de rette kortene, samtidig som jeg la inn en og annen bløff de gangene han virket usikker. Heads up’en var preget av mye blindsbytting, men dette er jo helt normalt da ingen ville ryke ut. Heldigvis hadde han AA opptil et par ganger hvor jeg kastet kortene. Den eneste fellen han lurte meg opp i var etter slow palying med KK. Den hånden tapte jeg litt på…

Ellers husker jeg faktisk ikke så mye fra heads up’en. Alt gikk så fort, selv om det visstnok varte over 45 minutter. Til slutt vil jeg bare få si at dette var skikkelig gøy å være med på, og jeg er svært takknemlig for at jeg får meg en tur til Las Vegas. Guttedrømmen er oppfylt!