Mandag 2/5 kommer Poemoj Poker Tour til Sandefjord for å finne distriktets kandidat til landsfinalen i Oslo, juni 2018. Her er det fortsatt en del ledige plasser igjen, men det vil nok fort fylle seg opp de kommende dagene. Nøl ikke med å melde deg på! Arrangementet er gratis og lærerikt!

Totalt sett har nå over 1150 meldt seg på til de forskjellige arrangementene, og fortsatt strømmer det på med påmeldinger daglig.

Poemoj Poker Tour til Kristiansand

Torsdag 28/4 tar Poemoj Poker Tour turen til Kristiansand. Turneringen vil foregå på Caledonien Hotell, Vestre Strandg. 7. Oppmøte er kl. 17.30 for registrering, og turneringen setter i gang ca. kl. 18.00. Det er kun få plasser igjen før det er fullt, så du bør melde deg på i dag. Vil du representere Norge under VM i poker i Las Vegas? Turneringen er gratis!

Stavanger står for «Tour»

Tirsdag 26/4 besøker Poemoj Poker Tour Stavanger. Denne gangen flytter vil til nabobygget, Folkets Hus, Ny Olavskleiv 16. Meld deg på og møt opp kl. 17.30 for registrering. Det er kun få plasser igjen, så nå må du raske på! Vi sees ved pokerbordene! Dette blir morsomt og er GRATIS!

Sandefjord får besøk

Første Poemoj Poker Tour i Bergen

Mandag 25/4 er det duket for første Poemoj Poker Tour. Turneringen holdes i USF Sardinen Verftet, Georgernes verft 12. Som nevnt kvalifiserer vinneren seg her til til landsfinalen i Oslo i mai. Vinneren av landsfinalen kvalifiserer seg til en finaleplass under VM i poker i Las Vegas juli 2018.

Det er fortsatt plasser igjen til dette arrangementet. Meld deg på nå! Det er helt gratis!

Nå starter Poemoj Poker Tour!

Norges første turnerende pokerskole er nå avsluttet i denne omgang, og nå får du muligheten til å kjempe om en billett til WSOP i Las Vegas juli 2018. Mandag 25/4 begynner Poemoj Poker Tour i Bergen, og siste besøk avlegges i Drammen torsdag 12/5. Oversikt over byene som besøkes ligger under «info» i menyen øverst til venstre. Meld deg på og ta med ditt pokeransikt til nærmeste Poemoj Poker Tour!

Informasjon om nøyaktig lokasjon for de ulike turneringene vil bli publisert i løpet av noen få dager. I tillegg vil dere få beskjed om dette på epost. Husk å sjekke spamfilteret deres for nyhetsbrev.

Til nå er over 1000 påmeldt de forskjellige arrangementene, som alle er morsomme, lærerike og gratis!